Goede doelen

PAPUA_DIERSOORTEN_08_32391c

Hapin is een non-profit vrijwilligers organisatie die lokale kleinschalige projecten ondersteunt ter verbetering van de leefomstandigheden van de Papua’s.

Hulp aan Papoea’s in nood

Maak kennis met Hapin, klik hier

 

 

Stichting Duurzame Samenleving Papua Barat   –   Klik: http://www.sdsp.nl

 

 SPSNG: Stichting Papoea Steunfonds Nieuw Guinea  –  Klik: http://www.spsng.nl

Help kinderen!   Klik: http:// www.soskinderdorpen.nl

Onlangs kwam ik in contact met Lisette Heeres, een studente uit Zelhem, die in Juli 2014 voor een project naar West Papua zou afreizen.  Inmiddels is zij terug en ontving ik onderstaand bericht:

Lieve mensen, beste sponsoren en geïnteresseerden, 

 
Na alweer drie weken in ons kikkerlandje te zijn, is het nu wel eens tijd om jullie in te lichten over wat wij precies in het prachtige Papoea hebben gedaan. Heel in het kort kan ik jullie vertellen dat het een fantastische ervaring was, die ik iedereen kan aanraden. Naast dat Papoea een prachtig landschap heeft en bewoond wordt door bijzonder vriendelijke mensen, is het ook een land die  wij niet mogen vergeten. In Papoea leven mensen die onze hulp nog hard kunnen gebruiken.  Ondanks wij geen ‘land-veranderlijke’ projecten hebben uitgevoerd, ben ik erg dankbaar dat wij hebben mogen bijdragen aan onder andere de verbetering van de leefomstandigheden van een arm gezin met een ernstig gehandicapt kind en het verwezenlijken van een vervolgopleiding van een hoogbegaafde, ontzettend lieve meid.
 
In de bijlage vinden jullie een foto presentatie van onze projecten en een evaluatie van onze reis, geschreven door de clusterleider van onze groep.
 
Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie belangstelling, financiële bijdragen en hulp  op alle andere mogelijke manieren.
 
Met vriendelijke groet,
 
Lisette Heeres

 

              of kijk op facebook: Gerard Thijssen