Gastenboek

John Anari29-02-12 22:08:34

Hope Israel Peoples and Government can help West Papua New Guinea island because this is the God island. He will come back in the End of the World like said in the book Surrounding of the Throne from the King of the End of the World.

 

Harry Bulten06-10-11 10:54:23

Geachte heer Thyssen,
Ik ben onder de indruk geraakt van uw betrokkenheid voor het “vergeten volk” in Papoea Guinea. Niet geweten wat zich er allemaal heeft afgespeeld en nog afspeelt. Het land is overigens prachtig. Mooie foto’s en (reis)verslagen. Sukses met uw werk hiervoor.
m.vr. gr, Harry Bulten, coördinator hartrevalidatie Slingeland ziekenhuis.

martha meijer06-09-11 16:45:32

Beste,

sinds je me een mailtje stuurde over mijn website www.stopimpunity.org , heb ik een computer crash gehad, en kan je dus niet antwoorden. Graag even opnieuw zenden.

groet,

Martha Meijer

Cornelis06-06-11 22:32:44

Hallo,
Ik vond op facebook via Chris P uit B op uw profiel de link van deze site.
Afgelopen zomer heb ik ook Papua bezocht, daar heb ik Chris ontmoet.
Door mij in te lezen op de reis, las ik voor het eerst over deze problematiek. Bijvoorbeeld in “Het gestolen huis” van Joop Verstraten.
Veel succes met het beheer van deze site. Ik hoop dat het voor meer mensen gaat leven.Groeten Cornelis

Siemon Goossensen: 03.09.2010

Hallo Gerard,

Met meer dan alleen belangstelling lees ik jouw activiteiten over voormalig Nederlands Nieuw Guinea.Vanuit mijn jeugd heb ik alleen de berichtgeving van de toenmalige(1962) en opvolgende Nederlandse overheid meegekregen en die klopt van geen meter.

Vanuit mijn werkzaamheden ondersteun ik, naast andere juridische activiteiten, mensen die vanaf Papua afkomstig zijn in hun procedure voor een Verblijfsvergunning in Nederland.

Daarnaast probeer ik openingen te vinden in de chaos rondom de pensioenen waar naar mijn mening Mede-Nederlanders recht op hebben voor iedere dag dat ze voor de Nederlandse overheid gewerkt hebben en niet na 10 jaar werken voor de Nederlandse overheid.

Ik ben afgestudeerd in de Vreemdelingenwetgeving, naast het Jeugd-en Kinderrecht, mag mij geen advocaat noemen omdat ik niet de behoefte heb om aansluitend 3jaar Nederlands recht te gaan studeren op 64-jarige leeftijd, daarnaast ben ik docent Maatschappijleer in het HBO-Onderwijs, speciaal voor de onderkant van de samenleving tot en met Jan Modaal.

Jouw publicaties op internet(Papua-het vergeten volk) zijn voor mij een meer dan waardevolle ondersteuning in mijn activiteiten om de excessen en genocide aantoonbaar te maken in de onderbouwingen voor mijn cliënten in de strijd tegen de IND en de Justitie..

Jouw publicaties gaan tot en met 2006, beschik jij ook nog over recentere excessen die hebben plaatsgevonden op Papua, waarmee ik de onderbouwingen en verdedigingen voor betrokkenen nog verder hard zou kunnen maken?

Wij spreken dagelijks over de genocide inzake de Hutu’s en de Tutsi’s in Afrika, Wij spreken dagelijks over de excessen in Zimbabwe, waar Mugabe en Tsvangirai tot elkaar zijn veroordeeld in een regering die wacht tot één van de twee dood gaat en alles weer explodeert, maar de berichtgeving en de verantwoording van de Nederlandse overheid over voomalig Nederlands Nieuw Guinea is dichtgeschroeid.

Zelfs Nederlandse bedrijven, waaronder de B.A.M. , verdienen geld aan werkzaamheden op Nieuw Guinea, in opdracht van de Indonesische overheid, ten koste van de Papoea’s.

Op dit moment verdedig ik de belangen van een schoondochter van Job Roemajauw(één van de 4 studenten die in 1984 via de Nederlandse ambassade in Jakarta naar Nederland is gevlucht en assiel kreeg), alsmede van enkele inwoners van Papua die al enkele jaren in Nederlandse  asielzoekerscentra zitten in afwachting van een (be)oordeling over hun aanvraag voor een verblijfsvergunning in Nederland, alsmede de belangen van een 78-jarige man uit Papua, die 20 jaar voor de Nederlandse overheid(ministerie van volksgezondheid), hier geen asiel kreeg en nu in Zweden woont, maar toch naar Nederland wil.

Met vriendelijke groet,

Siemon

Guus Lapre01-06-11 08:29:10

Ik ben terug uit Biak waar ik geboren ben. Mijn diep respect voor deze mooie site. Toch niet helemaal een vergeten volk dankzij jullie.

adrie Bouwmeester13-03-11 19:34:06

17 September is er in Baarn een reunie van oud Mariniers 61/ 5 de reunie word gehouden in ZalenCentrum Brandpunt.
Vanaf 13 uur tot 18 uur is iedereen welkom in Baarn , Sobats
het is 50 jaar geleden dat wij elkaar ontmoeten in Doorn,
In Nieuw-Guinea , Manokwari Korporaal Spann en vd Tas
In Fak -Fak Sergiant Olivier en Schuls . Oud Mariniers die dit bekent in de oren klinkt stuur A.Bouwmeester een mail of bel Adrie 035-5422381 dan sturen we een uitnodiging .

of kijk op www.hatibersatu.nl

 

klaas jonker28-10-10 16:49:30

Sobat Gerard,
Hier is alles oke,wat een geweldige prestatie om het wel en wee van het Niet door ons vergeten VOLKPAPOEA een Gezicht tegeven.Vele opvarenden van de Hr.Ms. Overijssel(periode 1962} zullen geraakt en geroerd zijn door je kijk en mening overdie tijd{onze tijd}.Ik ben nu begonnen aan de boekbesprekingen.Zie je graag weer eens hier of in D.
De bottelier,
klaas.

Bert Ernste08-10-10 14:54:51

Goed werk, Gerard. Mijn petje af voor alle inspanning!
Groet aan alle NNG-gangers. Voor mij was het kort, maar toch een ervaring die me bijbleef, zo jong als ik was.
Bert Ernste

Blog http://ernste.vkblog.nl/
Web http://www.ernste.net/

Guus Roeleveld21-09-10 14:35:46

Hallo Gerard,

Helemaal heb ik het nog niet gelezen, want zoveel informatie moet je in kleine eenheden tot je nemen, maar indrukwekkend is het wel, jouw website!

Guus

Auke Timmerman15-09-10 00:12:59

Hallo Gerard,

Leuk om je na onze ontmoeting op de reünie van de Friesland op deze wijze weer “te ontmoeten”. Een mooie site met indrukwekkende informatie. Ik heb bewondering voor de wijze waarop je er tegen aan gaat en hoop dat het een en ander, hoe gering wellicht ook, een bijdrage levert aan het vrijmaken van dit onderdrukte volk.

Hartelijke groet, @uke

Elly 01-09-10 17:27:03

Gerard
Wat een mooie site knap gedaan.
groetjes van ons

Henk Bartels29-08-10 20:37:30

Gerard, mijn complimenten. Het is een prachtige site geworden. Hopelijk komen er veel mensen

 

Erik Hebbink25-08-10 11:30:50

Het gasteboek werkt!
Erg mooie site!